7 Mart 2011 Pazartesi

Maya

Blogspota engel koydular da duygular, yaşananlara engel koyabilirler mi. Sen istemezsen elbet kimse ket vuramaz kafanın içindekilere...

Böyle yakaladıkça yazarım, zaten bu durumda son bulacaktır en kısa zamanda.

Geçenlerde oynarken, bir şey sordu "dilimin ucunda şimdi söylicem annem hatırlamaya çalışıyorum" deyince dilime baktı unuttuğum kelimeyi aradı :) 

Bursa'dan cici annesi paket yollamış bize yeğeni ile. Kırmızı bir araba ve oğlumun çok sevdiği gofretlerden göndermiş. Hemen paketi açtık, 1 bardak süt ile 2 gofreti yedi. Arabanın tekerleği gelirken kırıldığı için paketi açınca bir hüzünlendi zaten. Sonra nedense arabaya bakıp dudak büktü; anne ben kırmızı araba sevmem dedi. Aslında paketten kırık çıkmasıydı onu üzen.  

Mutfaktaki hali ise evimize şenlikti. Kendi kendine girmiş. İçinde su ile bekleyen tepsiyi bir güzel yıkamaya başlamış. Lavabo taşmak üzereydi girdiğimde. Benim için yıkıyormuş, yorulmayaymışım, kendi için bişey istiyorsa ben ne olayım :) 

Hafta sonu ofisten  arkadaşlarım geldi bize. Aman o çalımlar, koridordan koşarak  koltuğa atlamalar, sürekli kızlarla konuşmalar, kendi akranı sanmalar. 

Babamız gidiyor 3 günlüğüne Ankara'ya iş için. Çabuk geçsin dileğim, hayırlısı ile gitsin gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...